Rochii de mireasa HM

Despre noi

null

Mireasa H.M. Suceava

Suntem producători cu o vechime de peste 30 de ani în domeniu.
   Mireasa H.M. Suceava creează rochii de mireasă unice, special concepute pentru miresele care își doresc o rochie de poveste, atent croită, din materiale de lux. Modelele combină clasicul cu modernul, simplitatea cu luxul, conferindu-ți rafinament și eleganța în una din cele mai frumoase zile din viața ta.
Rochiile de mireasă create de către atelierul Mireasa H.M.  Suceava sunt gândite astfel încât să ofere comoditate, dar și sentimentul de siguranță pe care doar creațiile de bun gust și calitate ți-l pot oferi. Calitatea Mireasa H.M  este rezultatul armoniei dintre linie (croială), material și nu în ultimul rând, execuție. Tiparele sunt astfel concepute încât ținuta să ofere confort la purtare – încredere în sine – design cu impact asupra privitorului.

Produsele noastre includ o gamă largă de rochii de mireasă, tip prințesă, sirenă, tip A, din tiull, tafta, dantelă sau cu perle. Expertiza noastră își pune amprenta pe creațiile noastre, rezultatul fiind rochii cu stil, elegante și unice. Atenția la detalii, perfecționarea și meticulozitatea duc la satisfacerea cerințelor celor mai pretențioase mirese.

hm
null

Fiind producatori, rochiile create de noi sun sub pretul pietii.